Amsterdam anti luxehotel plannen Paleis van Justitie


Het toekomstige luxehotel in het voormalige Paleis van Justitie op de Prinsengracht staat op losse schroeven. De gemeente ziet niets in de plannen van vastgoedontwikkelaar M7 Development, dat maandag € 61,3 miljoen betaalde voor het pand. Dit maakte het Parool onlangs bekend. M7-eigenaar Louis Meijer (51) en een groep investeerders willen een zeer luxe hotel in het pand vestigen. Maar de gemeente adviseerde al tweemaal negatief over de plannen van het bedrijf. Meijer is bovendien omstreden vanwege zijn rol in de corruptieaffaire rond Ton Hooijmaijers.

Amsterdam zag niets in een eerder idee van M7 om in het rijksmonument een Hard Rock Hotel te vestigen. Ook het huidige plan, waarin M7 wil samenwerken met een andere onbekend gebleven internationale hotelketen, zal geen groen licht krijgen.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.



Reacties


Laatste nieuws