KIJKTIP Professor Jan Rotmans over 'kanteljaar' 2014

2014 wordt een kanteljaar, zegt hoogleraar transitiekunde Rotmans. We leven nu in een verandering van tijdperken, Een tijd van nieuwe verbindingen en nieuwe verhoudingen is aangebroken. Zelfsturend, flexibel, autonoom, authenticiteit, vertrouwen en co-creatie zijn allemaal centrale begrippen in het nieuwe tijdperk. Wat betekent dat voor de maatschappij en de sector? Kijk de video of lees verder!

Hoe geld te verdienen als het straks weer wat beter gaat met de economie? Hoe om te gaan met de structureel veranderde marktvraag? Met welke nieuwe concepten zijn klanten werkelijk te verleiden? Oude recepten werken niet meer, het wordt nooit meer zoals het vroeger was. Vastgoedbedrijven zullen zich moeten aanpassen aan die nieuwe werkelijkheid. Dat betekent innoveren.

Kom op 12 maart naar het seminar Innoverend Ondernemen! Klik HIER om het volledige programma te bekijken of om u aan te melden voor dit unieke kwaliteitsseminar!

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.



Reacties


Laatste nieuws