VGME start pilot in samenwerking met VJ Academie

De VJ Academie is de nieuwe partij in de markt van vastgoedopleidingen. Het initiatief van Vastgoedjournaal en FOI heeft een vliegende start gemaakt met verschillende opleidingen. Daarnaast kunnen we vermelden dat VGME de VJ Academie heeft gekozen voor haar pilotproject Masterclasses.

VGME is sinds 2002 het netwerk voor vastgoedmanagers uit het commercieel en maatschappelijk vastgoed. Inmiddels zijn ruim 500 vastgoedmanagers aangesloten bij het register VGME, waardoor zij de RVGME-registratie mogen voeren. Om de waarde van deze registratie te behouden en verder uit te bouwen is de VGME volop aan het professionaliseren. Eén van de stappen is de invoer van de PE-punten-systematiek welke voor de zomer van 2016 wordt verwacht. Op verzoek van het bestuur van de VGME heeft de Commissie Toelating & Opleiding onder leiding van Erwin van de Pol de PE-punten-systematiek vorm gegeven. In een tweetal sessies met de VGME-achterban is deze systematiek verder verfijnd.

Loek Langezaal, voorzitter VGME,  is bijzonder verheugd met de vorderingen: “De invoering van de PE-punten zal VGME verder op de kaart zetten als het hoogwaardige netwerk van vastgoedmanagers waar vastgoedkennis wordt gedeeld.”

Om praktisch aan de slag te gaan met de PE-punten en verdere professionalisering van het bedrijf, maakt VGME gebruik van de In Company opleidingen van de VJ Academie. Het voordeel van de In Company opleidingen is dat deze exact inspelen op de behoeftes van de achterban en dat vanaf de bron de kwaliteit van de organisatie vergroot kan worden. Verder wordt de opleiding voor VGME breed gedragen binnen het hele netwerk, omdat iedere VGME-geregistreerde de opleiding volgt op hetzelfde niveau en met dezelfde denkwijze en deze volledig is ingericht op de praktijk van de deelnemers waardoor er gewerkt wordt met casuïstiek uit de eigen praktijk.

Bij de VJ Academie kunt u kiezen uit ons reguliere opleidingsaanbod, maar het is ook mogelijk dat we vanuit de VJ Academie met u meedenken over de mogelijkheden voor een specifieke leergang. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roland Lund op 06 11 74 20 05 of roland@vastgoedjournaal.nl.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021