Beleggingsobject aangeboden: modern bedrijfspand in Gelderland

De belegging betreft een in 2008 modern gebouwd bedrijfspand in het Gelderse Boven Leeuwen. In 2010 is er een loods aangebouwd en in 2011 een uitbouw van de kantine gerealiseerd.

De gegevens van het bedrijfspand zijn:

Van Heemstraweg 19A
6657 KD Boven Leeuwen, Gelderland.

Huursom: €105.000 per jaar exclusief btw
Koopsom: €1.250.000,- K.K.
(factor 11,9)

Alle ruimten zijn voorzien van een energiezuinig (COP=3) Mitsubishi VRF verwarming/koeling systeem met geïntegreerde verse lucht (met warmtewisselaars op elke verdieping). De kanaalunits zijn geheel uit het zicht (tussen het plafond) gemonteerd en brengen door middel van luchtslangen de geconditioneerde lucht in de diverse ruimtes.

Het gehele terrein is bestraat en heeft de mogelijkheid tot drie busparkeerplaatsen en dertien autoparkeerplaatsen. Daarnaast is het hele terrein omsloten met een hekwerk en twee schuifpoorten met elektrische bediening. Ook is een modern beveiligingssysteem geïnstalleerd voor inbraak en brand, aangevuld met een uitgebreid camerasysteem voor binnen en buiten met opnamerecorder.

Het object is goed te bereiken door middel van de rijkswegen A15, A50, A73 en N322. In de nabije omgeving zijn diverse bedrijvigheden gevestigd.

Meer informatie over deze belegging vindt u hier

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2022