Vastgoeddata Nederland versterkt door komst Meta Kamps

Het snel expanderende Amsterdamse onderzoeksbureau Vastgoeddata Nederland breidt per 1 maart aanstaande haar team uit met Meta Kamps als specialist op het gebied van onderzoek naar commercieel vastgoed.

Met de komst van Meta zet Vastgoeddata een nieuwe grote stap in de uitbreiding van haar informatiesysteem en dienstverlening. Naast het koppelen van ingekochte databases in één geïntegreerd informatiesysteem zal door Vastgoeddata verworven data aan worden toegevoegd.

Nieuwe databases inkopen en koppelen
Christiaan Swen, directeur Vastgoeddata Nederland: "Doordat Vastgoeddata inmiddels meer dan 80 vastgoedorganisaties als klant heeft kunnen wij investeren in de groei van onze onderzoeksafdeling. We zijn verheugd dat we in Meta de juiste persoon hebben gevonden om dit te bewerkstelligen."

Kamps zal als research manager met haar onderzoek data verzamelen, analyseren en koppelen aan de bestaande gegevens in Vastgoeddata. Daarnaast zullen nieuwe databases worden ingekocht en gekoppeld. Tussen 2000 en 2007 was Kamps werkzaam als researcher bij PropertyNL en van 2007 tot 2016 was zij hoofd van het onderzoeksteam van Vastgoedmarkt Research.

Ondersteuning
Momenteel voorziet Vastgoeddata met een team van tien medewerkers Nederlandse vastgoed-professionals van informatie over commercieel vastgoed. Onder andere voor Vastgoedjournaal worden grote gemelde huurtransacties - bijvoorbeeld deze - ondersteund met analyse over verhuisbewegingen door Vastgoeddata.  

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022