Kantoor Veth Propulsion in Papendrecht opgeleverd

Afgelopen donderdag, 17 december, heeft aannemer Staton de nieuwbouw van het kantoor aan het Nanengat in Papendrecht opgeleverd aan BOAG en Veth Propulsion.

Naar volle tevredenheid heeft Erik Veth het kwalitatief hoogwaardige en door Stijl Architectuur strak ontworpen pand in eigendom genomen, met complimenten over de teamspirit, de samenwerking met en de realisatie conform planning door Staton Bouw.

De productiehallen zijn al in juli en september 2015 opgeleverd en in gebruik genomen, vanaf week 1 in 2016 wordt in het kantoor alle vloerbedekking gelegd en het meubilair geïnstalleerd, waarna de verhuizing plaatsvindt in week 4.

Hiermee is voor BOAG het project afgerond en zijn zowel de opdrachtgever als wijzelf (BOAG) zeer tevreden over de samenwerking en het resultaat. 

BOAG heeft de volgende werkzaamheden verricht: Het projectmanagement voor de contractdocumenten en aannemingsovereenkomst, het projectmanagement voor nutsleidingen, terreinleidingen en bouwrijp maken, directievoering en kwaliteitstoezicht tijdens de uitvoering en het begeleiden van de opdrachtgever bij de voorbereidingen voor de verhuizing.

Een bijdrage van BOAG.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022