Stena Realty: ‘We hebben een lange termijn visie, maar zijn niet blind voor kansen in de markt’

Op 10 februari schreven we over de extra huurmeters van Xerox in het kantoorgebouw RotterdamOffice van eigenaar Stena Realty. Dit Zweedse familieconcern met zo'n 20.000 werknemers is bekend van onder andere haar diverse shipping, drilling en metaaldivisies. Vastgoedjournaal wilde graag meer weten over deze internationale belegger en ging op bezoek bij Ronald Visscher, managing director van Stena Realty, op het Nederlandse hoofdkantoor in Amstelveen.

Stena Realty heeft groeiambities in Nederland en wil graag kantoren aankopen. Waar moet dit vastgoed aan voldoen? En welke plannen heeft het familiebedrijf met een leegstaand kantoorpand in Den Haag? Lees verder voor de antwoorden van Visscher op onder andere deze vragen. 

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.



Reacties


Laatste nieuws