C&W: Pas op met nieuwe projectontwikkeling

Voor de vastgoedmarkt zijn de jaren 2015 en 2016 uitdagend, want de gevolgen van ontwikkelingen in de wereldwijde en Europese markten worden zichtbaar in Nederland. Hierdoor is het van essentieel belang om op de hoogte te zijn van ontwikkelingen op macro-, meso- en microniveau voordat er belangrijke vastgoedbeslissingen worden genomen. Daarbij is Nederland één van de landen om te investeren vanwege een enorm potentieel aan de consumenten vraagzijde van de economie.

Dit zijn enkele conclusies uit het rapport The Year Ahead dat is gelanceerd door Cushman & Wakefield. Hierin is verder te lezen wat trends en ontwikkelingen zijn op de Nederlandse vastgoedmarkt. Wat is de impact daarvan op de commerciële vastgoedmarkten voor kantoren, winkels, woningen en logistiek? Antwoorden hierop vindt u in het rapport, een link naar de samenvatting van het Nederlandse rapport is onderaan het artikel te vinden.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.Reacties


Laatste nieuws