BREEAM-NL voor Dummies: Van voorlichtingsavondje tot flinke vinger in de pap

BREEAM-NL is in Nederland hét keurmerk om de duurzaamheidsprestatie van nieuwe gebouwen en gebieden te bepalen. Een van de BREEAM-NL keurmerken is BREEAM-NL Gebiedsontwikkeling. Projecten worden beoordeeld op een zestal onderdelen: Management, Synergie, Bronnen, Ruimtelijke Ontwikkeling, Welzijn & Welvaart en Gebiedsklimaat. Deze categorieën zijn weer opgebouwd uit verschillende credits. De scores op de verschillende onderdelen leiden uiteindelijk tot een totaalscore, uitgedrukt in sterren (1 t/m 5 sterren). De rubriek BREEAM-NL voor Dummies behandelt deze credits. 

Deze keer uitgelicht in de categorie Management: MAN 3 Participatie: worden alle stakeholders in het gebied actief betrokken bij het ontwerp en de realisatie van het gebied?

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2022