Renpart koopt Plus supermarkt te Pijnacker van Sevenborgh Vastgoed

Het private fund Renpart Retail XIV C.V. heeft een Plus supermarkt te Pijnacker verworven. De supermarkt ligt aan het Hazelaarplein 1 in het centrum van de Zuid-Hollandse gemeente. Het betreft een bestaande supermarkt met een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 2.020 m². Op het dak van de winkel bevindt zich een parkeerdek dat ruimte biedt aan 66 auto’s. Ook naast en achter het pand zijn op grond van de gemeente parkeerplaatsen beschikbaar.

De supermarkt is verhuurd aan Plus Vastgoed B.V. en wordt geëxploiteerd door een zelfstandige ondernemer. Nederland telt momenteel 255 Plus supermarkten, gerund door 216 zelfstandige ondernemers. Plus Vastgoed B.V. maakt deel uit van de Sperwer Groep.

Sevenborgh Vastgoed N.V. werd bij de verkoop begeleid door DTZ Zadelhoff, namens Renpart was DPS Real Estate betrokken bij de transactie. Renpart Retail XIV C.V. tekende in april 2013 reeds een koopovereenkomst voor een wijkwinkelcentrum te Vlaardingen. De oplevering en het transport hiervan zullen eind 2013 plaatsvinden.

Reacties