Vind je droombaan bij Janssen de Jong Groep

De restauratie van het Rijksmuseum in Amsterdam. De aanleg van het vliegveld op Saba. De bouw van een distributiecentrum van 50.000 m². De ontwikkeling en realisatie van een circulair woongebouw in Venlo. Need we say more? En dit zijn nog maar enkele voorbeelden van de bijzondere projecten die wij jaarlijks realiseren.

Persoonlijk en informeel

Janssen de Jong Groep is een financieel gezonde organisatie met ruim 1.000 medewerkers in dienst. De Groep bestaat uit 32 zelfstandige bedrijven verdeeld over zes clusters. Onze professionele bouwspecialisten werken meestal onder eigen naam met maximaal 100 collega’s per vestiging. Hierdoor blijft onze organisatie wendbaar en het persoonlijke en informele karakter gewaarborgd.
 

Let’s build happiness together

Dagelijks bouwen onze medewerkers samen aan geluk, welzijn en welvaart voor onze opdrachtgevers. Niet voor niets is onze slogan “Let’s build happiness together!” Een Janssen de Jong- medewerker doet zaken met lef door samen oplossingsgericht uitdagingen aan te gaan. Onze medewerkers staan centraal en vormen de sleutel tot het succes van ons bedrijf.

Partner in de vastgoedcyclus

Janssen de Jong Groep behoort tot de top 15 van bouwbedrijven in Nederland en werkt internationaal met dochterondernemingen in het Caribisch gebied en Polen. Wij zijn een partner in de vastgoedketen. Een partner met kennis en ervaring in het gehele proces: nieuwbouw, onderhoud, restauratie & renovatie en herontwikkeling. Een partner die financiers en beleggers adviseert. Die samenwerkt met opdrachtgevers en overheden bij het creëren van duurzame en integrale oplossingen. Oplossingen die passen bij de vernieuwingsopdracht waar de wereld om vraagt en waar wij voor staan.

Ben jij een teamplayer met lef?

Bekijk dan op onze website de vacatures in Nederland, Polen en de Caribbean of meld je aan voor ons jobalert!

Vacatures

Er zijn geen vacatures gevonden.