Vanuit onze vestigingen in Den Haag, Groningen, Utrecht, Zoetermeer en Rotterdam zijn in totaal ruim 165 enthousiaste, kwaliteitsbewuste, deskundige en betrokken professionals actief met de dienstverlening voor de huurders, gebruikers en het vastgoed.

 

Naast de kernactiviteiten (commercieel management, technisch & facilitair management, financieel & administratief management en verhuuractiviteiten), is er een sterke focus op het gebied van diensten voor de eindgebruikers van het vastgoed dat gebaseerd is op een hospitality-filosofie. Waar woningen voorheen voornamelijk de functie hadden om te voorzien in bescherming en veiligheid, zijn zij tegenwoordig veel meer verworden tot het verlengde van iemands identiteit. Het gaat om de woonbeleving die leidt tot het gevoel van “thuis zijn”. Om in te springen op deze behoeften, heeft Van ’t Hof Rijnland hiervoor een concept ontwikkeld, te weten: VHR Connect®.

Daarnaast is het concept Transition® geïntroduceerd, dat betrekking heeft op het optimaal begeleiden van nieuwe huurders/bewoners tijdens haar klantenreis bij nieuwbouw. Via een goede interactie met de kantoren van zowel de woning- als de bedrijfsmakelaardij, blijft het overzicht over de gehele regionale onroerendgoedmarkt behouden, zonder daarbij haar eigen specialisme uit het oog te verliezen.

In de vastgoedmarkt en zo ook bij de dienstverlening van Van ’t Hof Rijnland, is hospitality-management niet meer weg te denken. Deze focus op haar dienstverlening uit Van ’t Hof Rijnland dan ook graag met haar slogan “Smart in Housing”.

Ben jij de professional die zich helemaal herkent in het geschetste VHR-profiel en sta jij te popelen om samen met VHR aan de slag te gaan? Neem snel een kijkje op de website voor de nu nog beschikbare vacatures of maak een afspraak voor een kop koffie met onze recruiter Aafke Hensen. 

 

 

Vacatures