Eén van de grootste vastgoedondernemingen
van Nederland

Newomij is in ruim 60 jaar uitgegroeid tot één van de grootste particuliere vastgoedondernemingen van Nederland. Een oer-Hollands familiebedrijf met een sterk wij-gevoel, een lange historie en een frisse blik op de toekomst. Met ruim 85 professionals richten we ons op lange termijn relaties en verbindingen met medewerkers, klanten en relaties. Integriteit, betrouwbaarheid en oprechte betrokkenheid zijn daarom heel belangrijk voor ons. We bouwen en beheren ons eigen vastgoedportfolio. En bieden VvE Beheer en financieren vastgoed voor beleggers.

De missie:
commitment in real estate

Bij Newomij leveren we met elkaar een betekenisvolle bijdrage aan de ontwikkeling, het beheer en het onderhoud van Nederlands vastgoed. Kwalitatief vastgoed met een blijvend gewaardeerde, duurzame waarde. Om in te wonen, werken en winkelen. Voor iedereen. Van generatie op generatie.

Onze kernwaarden:
dit is Newomij

Alles wat we doen, bij Newomij, doen we vanuit onze kernwaarden, die samen ons DNA vormen:

Wij ondernemen: de beslislijnen zijn kort, onze organisatie is toegankelijk en we zijn volkomen onafhankelijk van banken of andere financiers. We kunnen daardoor pro-actief reageren op markt en klant, zijn flexibel en beslissen snel.

Wij zijn betrokken: in alles wat we doen, staat het belang van de klant centraal. Wij zijn betrokken bij onze klanten en de maatschappij. We zijn persoonlijk en direct aanspreekbaar op elk niveau en koesteren de goede relaties die we hebben met onze huurders, vastgoedondernemers, VvE-besturen, ontwikkelaars, bouwers en beleggers.

Wij houden focus: we zijn ondernemend, maar wel 100% trouw aan de Newomij missie, visie en kernwaarden. We blijven dus altijd heel dicht bij onszelf.

Onze cultuur:
Wij Newomij

Wij zijn ondernemend en hebben een frisse blik op de toekomst – we willen vooruit! –  maar we we zijn ook standvastig: trouw aan onze eigenheid, historie en cultuur. Wij zijn vriendelijk maar blijven professioneel, zeer loyaal maar niet dweperig, ambitieus en succesvol – maar wel in bescheidenheid. We zijn er voor elkaar en vieren onze mijlpalen en feestjes graag; tegelijkertijd zijn respect, integriteit en betrouwbaarheid zeer essentiële waarden in ons vak en in onze ‘Wij Newomij’ cultuur.

Vacatures

Er zijn geen vacatures gevonden.