Startbouw hoogste toren van Nijmegen flink uitgesteld

De bouw van de hoogste toren van Nijmegen laat flink langer op zich wachten. Dit heeft onder andere te maken met de inhoudelijk complexe aanvraag van de omgevingsvergunning en de marktomstandigheden. De werkzaamheden starten niet eerder dan begin 2026.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.



Reacties

Sibrand Gratama

Doodzonde om zo'n beeldbepalend bouwproject met enorme spin-off voor vervolginvesteringen in Nijmegen weer uit te stellen. Zeker voor dit soort hoogstedelijke project- en gebiedsontwikkelingen moeten alle gezamenlijke schouders eronder worden gezet en ook vanuit het rijk en provincie alle mogelijke steun worden ingezet via startbouwimpulsen, doorbouwgaranties, belastingmaatregelen, etc. Dit type investeringen zijn aanjagers voor de woondeal voor Nijmegen als ook in bredere zin voor het vestigingsklimaat voor de stad en de regio.

Geplaatst op 19 augustus 2024 om 16:48



Laatste nieuws