Wie is Mona Keijzer, de nieuwe minister van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening?

Wie is Mona Keijzer, de nieuwe minister van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening?

Mona Keijzer is aangetreden als minister van het opnieuw in het leven geroepen zelfstandige ministerie van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening. Met Keijzer krijgt de woningmarkt een ervaren bestuurder en politicus als marktmeester.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.Reacties

Piet Veerman

We zijn benieuwd of het procedureleed vereenvoudigd kan worden, om de woningmarkt een snellere impuls te geven en tot een vlottere realisatie te kunnen komen. Doorlooptijden van 10 tot 20 jaar vormen geen uitzondering, om tot woningbouw te komen en betekenen voor de ontwikkelende bouwbedrijven een financieel zware last. Wanneer markten stagneren kan dat daardoor ook catastrofale gevolgen hebben voor de ondernemers. kortom er zal in wet- en regelgeving gesnoeid moeten worden om tot een veel snellere realisatie van woningen te kunnen komen. Dit hebben al gemeld in de tijd toen Elco Brinkman nog bouw minister was en later ook aan Maxime Verhagen. Als we niet in de wet-regelgeving snijden, komen we niet aan de zo broodnodige 100.000 woningen per jaar.
Piet Veerman

Geplaatst op 3 juli 2024 om 08:29Laatste nieuws