De Jonge ziet geen probleem in uitponden en focust op nieuwbouw in zijn huurwet

De Jonge ziet geen probleem in uitponden en focust op nieuwbouw in zijn huurwet

Minister voor Volkshuisvesting Hugo de Jonge komt in zijn aangepaste wetsvoorstel betaalbare huur de partijen die nieuwbouw moeten realiseren tegemoet. De particuliere beleggers die het moeilijk krijgen, hoeven niet te rekenen op sympathie van de minister.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.Reacties

Frank Hazelzet

Ik begrijp hier niets van.....tekort aan huurwoningen in die klasse dan is de oplossing : bouwen ! Zorgdragen dat de struikelblokken voor bouwen koste wat kost worden weggenomen. De oplossing lijkt mij niet ' problemen over bevolkingsgroepen verschuiven dmv regels' lijkt mij. Hugo de Jonge komt uit het onderwijs, niets mis mee echter hoeveel kennis van zaken heeft hij nu ?

Geplaatst op 7 februari 2024 om 16:35


Maths Benders

Wie een klas runt bedient zich van de managing by speech methode. Wie deze methodiek toepast in de wereld van het vastgoed maakt al snel brokken, zo is gebleken. Maar het gaat al veel beter , zo heb ik begrepen.

Geplaatst op 8 februari 2024 om 14:05Laatste nieuws