De Jonge wil investeringsklimaat voor woningmarkt verbeteren, denkt aan fiscale aanpassingen

De Jonge wil investeringsklimaat voor woningmarkt verbeteren, denkt aan fiscale aanpassingen

Demissionair minister De Jonge gaat werken aan het verbeteren van de investeringspropositie voor zowel Nederlandse als buitenlandse beleggers in de woningmarkt. Het fiscale klimaat gaat daarin een cruciale rol spelen, belooft hij.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.

Reacties

Leonard van den Berg

Pfff, nou dit weer. Eerst alle kleine ondernemers en zzp'ers met een tweede pandje als pensioen de markt uit jagen. En dan vlak voor de verkiezingen zeggen dat je de boel weer wilt terugdraaien, waarbij je vooral de grote spelers tegemoetkomt. Wat een gruwelijk zwalkbeleid is dit toch, op zo'n enorm belangrijk dossier. Bedankt voor de onrust en het in de war schoppen van mijn toekomstplannen Hugo!

Geplaatst op 28 september 2023 om 14:33


Giel Klinkers

Ach ja, toegeven dat ze foute beslissingen hebben genomen, zullen ze nooit doen. Het zijn net de kleine ondernemers die het snelst investeren en niet de grote partijen. Wanneer zullen ze dit eens begrijpen..

Geplaatst op 28 september 2023 om 15:42


Stephan Geusebroek

Bravo Hugo ! Heldere analyse en goede oplossing voor…. een totaal onnodig probleem dat door jou zelf gecreëerd is ! Welkom in bananenrepubliek Nederland. In dit land kan je met een zeer middelmatig CV (Pabo adjunct directeurtje)) en Mavo 4 kennis, zomaar minister van volksgezondheid en wonen worden ! Vervolgens kun je straffeloos ALLE adviezen van (ook onpartijdige) gerenommeerde concultancy bureaus volledig negeren en je goddelijke talentloze gang gaan. En niemand die je ook maar een strobreed in de weg legt. Ieder volk krijgt de leiders die het verdient?

Geplaatst op 29 september 2023 om 04:05


Leo van Mierlo

Beste Hugo,
Heb je er ook aan gedacht dat er mensen zijn die een woning gekocht hebben voor hun kinderen en kleinkinderen om in te wonen omdat ze anders op straat staan? Ben niet op zoek naar rendement of winst.

Geplaatst op 1 oktober 2023 om 11:30