Huib Hielkema: ‘Groot risico dat Wet betaalbare huur onverbindend wordt verklaard’

Huib Hielkema: ‘Groot risico dat Wet betaalbare huur onverbindend wordt verklaard’

Het risico is groot dat de Wet betaalbare huur (Wbh) van minister De Jonge onverbindend wordt verklaard en dat de staat jegens gedupeerde woningverhuurders schadeplichtig is op grond van onrechtmatige wetgeving. Dat heeft advocaat Huib Hielkema onderzocht. In een 28 pagina lang rapport heeft de advocaat het Wbh tegen het licht gehouden en getoetst aan Europese wetgeving. (Het gehele is rapport nu exclusief te downloaden via VJ).

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.

Reacties

Ivo Baal

Goed te lezen dat er vanuit marktpartijen gedegen tegenreacties komen welke zijn gebaseerd op rechtspraak en wetgeving. Hier heeft het ten tijde van de heer De Jonge zijn handelen binnen VWS en de zorgsector aan geschort, met alle gevolgen van dien. Deze gevolgen worden momenteel door de heer Kuipers getracht onzichtbaar te houden voor het volk. https://www.blckbx.tv/corona/kuipers-weigert-geluidsopnames-omt-vergaderingen-te-openbaren

Geplaatst op 24 maart 2023 om 12:23