Kantoren zonder energielabel C in regio Amsterdam ontvangen eerste waarschuwingsbrief

Kantoren zonder energielabel C in regio Amsterdam ontvangen eerste waarschuwingsbrief

De eerste waarschuwingsbrieven zijn verstuurd door de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied (OD NZKG), die is begonnen met handhaving op kantoren zonder energielabel C in Amsterdam en omgeving. Volgens een inventarisatie van de OD NZKG voldoet bijna de helft van de kantoren niet aan deze vereiste.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.



Reacties

Bart Harts

En hoe staat het tegenwoordig met alle overheidsgebouwen die minder dan een C-label hebben? Ik neem toch niet aan dat daar ook een waarschuwingsbrief heen gestuurd wordt?

Wellicht is dit een interessant topic voor de vastgoed advocaten die schrijven voor Vastgoedjournaal; hoe zullen de NL rechters straks gaan vonnissen over de verbeurde dwangsommen aan particuliere eigenaren, terwijl deze dwangsommen NIET aan de overheid zijn opgelegd?

Geplaatst op 15 februari 2023 om 12:45



Laatste nieuws