Vroegere corporatiedirecteur Peter Kramer over zijn rol als wethouder in Zandvoort: 'Enorm wennen'

Peter Kramer (68) was geruime tijd directeur vastgoed en ontwikkeling bij de Amsterdamse woningcorporatie Stadgenoot. Sinds acht maanden is hij wethouder in de gemeente Zandvoort met in zijn portefeuille onder andere gebiedsontwikkeling, transformatie en renovatie. Aan VJ vertelt Kramer over zijn nieuwe rol en de bijbehorende uitdagingen.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.Reacties

Stefan Schuwer

De reactie van Peter is terecht, maar ook bij corporaties, ontwikkelaars en bouwers is vaak sprake van veel loketjes waar (intern) de plannen worden voorzien van een reactie en veel interne mensen er iets van mogen/moeten vinden. Ook dat kost veel tijd en energie! We praten al jaren over versnellen, op dit punt kunnen zowel gemeentes als de marktpartijen ook kritisch kijken naar hoe ze zelf, binnen hun eigen apparaat, de processen hebben georganiseerd. Uit ervaring weet ik dat daar bij ALLE partijen veel tijd mee te winnen is, niet alleen bij de gemeente!

Geplaatst op 9 januari 2023 om 12:01Laatste nieuws