VVD-Kamerlid De Groot over regulering middenhuur: ‘De strijd is nog niet gestreden’

VVD-Kamerlid De Groot over regulering middenhuur: ‘De strijd is nog niet gestreden’

Tweede Kamerlid Peter de Groot heeft de afgelopen weken met marktpartijen om tafel gezeten om te spreken over de impact van de reguleringsplannen. ‘Ik schrok van wat ik hoorde, maar de strijd is nog niet gestreden’, zegt hij tegen VJ.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.

Reacties

Bart Harts

Wat een gotspe dat deze man durft te beweren dat de VVD er nog voor de ondernemer zou zijn. De VVD houdt zich al jaren bezig met het uitvoeren van een communistische D-66 agenda.
De VVD is er net zozeer voor de ondernemers als dat het CDA er voor de boeren is. In het geheel niet dus.
Verder horen we altijd maar over die “excessen”
in de markt; zou iemand eens uit kunnen leggen wat deze excessen dan wel niet zouden zijn? Zijn dat dan beleggers die gewoon streven naar huurmaximalisatie? Zoals elke ondernemer dat doet tav zijn inkomsten? Dat zijn geen excessen, dat is gezond verstand dan wel goed ondernemerschap. Niemand gaat voor zijn product € 1.000,- vragen als ie ook € 1.500,- kan krijgen; en zijn dat dan de “excessen”?
Wat een onzin verhaaltje voor de bühne om maar te kunnen rechtvaardigen dat de
politieke wil eruit bestaat om de vastgoedsector zoveel mogelijk te kunnen beschadigen. Niet vanwege “excessen”, maar gewoon omdat linkse politiek wordt gedreven door afgunst en jaloezie.
En dat is dan ook precies wat de VVD al jaren lang is; een ultra-linkse, zelfs communistische partij. Maar gelukkig voor hen is de rechtse kiezer in NL ziende blind en stemt nog steeds op ze.

Geplaatst op 3 januari 2023 om 04:43


Mario Kula

Als de overheid zo graag modaalriddel wilt spelen om meer woningen te creeëren over de rug van beleggers, begins eens bij jezelf. Stikstofregels loslaten, grondprijzen verlagen? absurte hoge hypotheek rente ook maar dan gaan reguleren via AFM?

Geplaatst op 12 januari 2023 om 15:38


Jaap Ossewaarde

We worden de-facto geregeerd door de cluster SP- Groen Links en PvdA gezien de stemverhoudingen in de Eerste Kamer. Op de VVD stemmen? Maar eens kijken wat het wordt...

Geplaatst op 13 januari 2023 om 20:14


Henk Stots

100% eens met Bart Harts

Geplaatst op 20 januari 2023 om 19:50