TU-studenten bouwen circulaire uitkijktoren in Nieuw Delft

Hij is verplaatsbaar, circulair, bijna volledig van hout en er wordt geen gebruik gemaakt van schroeven, spijkers of lijm. Het gaat hier over een tijdelijke uitkijktoren die momenteel gebouwd wordt in Delft. Het is het resultaat van een ontwerpwedstrijd die werd gewonnen door TU studenten Edmund Thomas Green en Ludvig Sundberg.

Dit artikel is alleen voor abonnees

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special