VJ Commentaar: Uitspraak vakantieverhuur RvS is onwerkbaar

En weer deelt de hoogste bestuursrechter van ons land een mokerslag uit. Na de beruchte stikstof uitspraak vorig jaar mei die de complete woningbouw op zijn gat deed belanden, zorgt de Raad van State opnieuw voor een onwerkbare situatie die nauwelijks valt te handhaven.

Dit artikel is alleen voor abonnees

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.

Reacties

Ha Rogier, in noord staan ook al een groot aantal hotelprojecten gepland die nog stammen uit het oude beleid of binnen bestemmingsplan passen. Yotel, HI, Maritim, Gare du Nord en er komt vast nog meer bij. Iedereen doet net alsof er in de overige van de MRA geen toeristen zijn. Nou daar zit ongeveer de helft van het totaal van de MRA. En niet omdat ze daar niet willen zijn. Laten we niet doen alsof we Amsterdam hebben en een woestenij daarom heen. En de hotelstop die wordt niet losgelaten. Eerst maar eens de effecten bekijken...dat kun je pas vanaf 2025 als de pijplijn leeg is. Keer koffie doen in Haarlem? Groet, Rene

Geplaatst op 3 februari 2020 om 17:43


Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021