Aanbod beleggers voor verhoging woningproductie afgewezen door Amsterdam

De gemeente Amsterdam gaat vooralsnog niet in op het genereuze aanbod van institutionele vastgoedbeleggers afgelopen juli om duizenden extra middenhuurwoningen te bouwen. “Onbegrijpelijk”, zegt Frank van Blokland van IVBN.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.

Reacties

Huib Hielkema

Waar uw opmerking vandaan komt, dat de 'noodknop' inhoudt dat huren worden afgetopt op 4% van de WOZ-waarde, weet ik niet. In elk geval niet van de Minister die hierover een besluit zal nemen. Haar laatste bericht hierover dateert van 4 juli 2019. Daaruit blijkt dat zij lijkt te denken aan een percentage van ongeveer 6% van de WOZ-waarde. We zullen het moeten afwachten. Zie uitgebreid over deze materie en de brief van de Minister mijn recente artikel in het Vastgoedjournaal: https://vastgoedjournaal.nl/news/41262/hoe-gaat-de-noodknop-van-ollongren-eruit-zien-

Geplaatst op 28 augustus 2019 om 21:02


Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2022