Sons Real Estate: ‘Het Beleggersregister bracht ons veel waardevolle contacten’

Het VJ Beleggersregister telt ruim een jaar na de lancering inmiddels bijna 8000 beleggersprofielen. Diverse vastgoedpartijen hebben inmiddels toegang tot deze profielen en sluiten dankzij dit register met regelmaat vastgoeddeals. Zo ook belegger Sons Real Estate die VJ hierover sprak.

Het Beleggersregister werkt anders dan de bekende vastgoedaanbodsites waar primair het aanbod centraal staat. Bij het Beleggersregister wordt juist de vraag van potentiële kopers van vastgoed gebundeld in zogenoemde zoekprofielen die gratis kunnen worden aangemaakt. Al deze profielen, nu bijna 8000 stuks, zijn in de databank VJ doorzoekbaar op locatie, soort vastgoed, type belegger en de gewenste range van de vraagprijs.

Sons Real Estate uit Den Haag maakt er inmiddels naar tevredenheid van gebruik. “Voor ons, als makelaar, heeft het VJ Beleggersregister ons al veel waardevolle contacten gebracht. Dankzij dit register op Vastgoedjournaal kunnen wij zeer snel schakelen met andere partijen bij de aankoop en verkoop van ons vastgoed”, meldt Sons Real Estate aan VJ.

Overzichtelijk en actueel
De Haagse bedrijfsmakelaar is content met de diensten van VJ: “Het mag best een keer gezegd worden, Vastgoedjournaal.nl is een echte aanrader voor iedereen die actief is in de vastgoedbranche. Onze ervaring is dat de website prettig in gebruik is, overzichtelijk en voorzien van actueel en relevant nieuws voor vastgoedprofessionals. Ook zijn wij aanwezig bij alle vastgoedborrels die door Vastgoedjournaal in diverse grote steden worden georganiseerd. Tijdens deze informele bijeenkomsten hebben wij al een aantal interessante partijen ontmoet waar wij tot op heden mee samenwerken. Zo houden wij elkaar bovendien op de hoogte van de (lokale) ontwikkelingen waarin wij wellicht iets voor elkaar kunnen betekenen.”

Sons Real Estate sluit af met: “Voor ons is Vastgoedjournaal dus een fijne kennisbank om ons netwerk uit te breiden en interessante deals te sluiten”.

Heeft u al een beleggersprofiel? Klik hier om uw gratis profiel aan te maken.

 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2022