Woningkrapte doet mensen nauwelijks verhuizen

Ondanks de zeer krappe woningmarkt blijven huizenbezitters het liefst in hun huidige regio wonen ook al kunnen ze verderop een betere woning krijgen. Dat meldt ING uit eigen onderzoek. Daaruit blijkt ook dat men verwacht dat de woningprijzen minder hard zullen stijgen.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.



Reacties

Ivo van Baal

Nou nou da's interessant. De een-na-laatste alinea zegt genoeg lijkt me zo; Slechts 9% van de verhuizers uit hun 'eigen' regio verwacht ooit nog terug te keren....Het overgrote deel van de mens is altijd al honkvast geweest en dat blijft zo. Zeker wanneer je het ze vraagt wanneer er geen aanleiding is te verkassen. Indien toch eenmaal verhuisd blijkt (verrassing!) zich ook daar een leuk leven te ontwikkelen en wordt dat plots de nieuwe homebase waar men niet meer van wil verhuizen. Totdat...

Geplaatst op 20 maart 2019 om 13:16



Laatste nieuws