Maas en Weebers uitgeroepen tot Brabantse Vastgoedman en - vrouw van 2017!

Na een uitgebreide nominatieronde en een stemming online, zijn de winnaars van de Brabantse Vastgoedman en -vrouw bekend geworden. Wie mogen deze eretitel een jaar lang dragen?

In de afgelopen weken zijn er ruim 3.600 stemmen uitgebracht op de meer dan 100 genomineerden. Uit de stemming zijn vier finalisten gekomen: twee vastgoedmannen en twee vastgoedvrouwen.

  • Danielle van der Ven, Van Wijnen Zuid
  • Caroline Weebers, Weebers Vastgoed Advocaten
  • Berend de Vries van de gemeente Tilburg
  • René Maas van Maas-Jacobs Vastgoed

Eindstemming op Brabantse Vastgoeddag
De ruim 150 aanwezigen op de jaarlijkse Brabantse Vastgoeddag, dit jaar gehouden in ’s Hertogenbosch, mochten stemmen op de vier finalisten. Na de telling werden de winnaars duidelijk: Caroline Weebers is uitgeroepen tot de Brabantse Vastgoedvrouw van 2017 en René Maas tot de Brabantse Vastgoedman van 2017.

Vakvrouw
Bij de stemming kon het publiek ook een motivatie geven voor hun keuze. Volgens de stemmers is Weebers 'een vakvrouw en inspirerend voor anderen'. Ook denkt ze 'out of the box' en geeft ze 'top juridisch advies op vastgoedgebied'. 

Caroline Weebers-Vrenken is werkzaam bij Weebers Vastgoed Advocaten. Zij adviseert bij diverse gebiedsontwikkelingen in heel Nederland, haar speerpunt is contractsvorming. Daarnaast behandelt zij diverse bouwgeschillen en geschillen rondom onroerend goed transacties.

Goede vent
Volgens de stemmers is Maas een 'no-nonsense ontwikkelaar en doener met geweldige projecten in Brabant'. Een andere stemmer roemde Maas zijn 'lef, moed en oog voor kwaliteit.' Een ander vatte het simpelweg samen als 'een goede vent' die 'van iets 'ouds iets prachtig nieuws' maakt. 

Maas is ontwikkelaar en tevens eigenaar van Maas-Jacobs, een bedrijf dat al meer dan 40 jaar bouwt en ontwikkelt in Zuidwest Nederland. 

Stimulans voor de Brabantse vastgoedsector
Met deze nieuw in het leven geroepen award wil Vastgoedjournaal ook op lokaal niveau de sector en vastgoedprofessionals in het zonnetje zetten.

John Kerkhoven, uitgever van Vastgoedjournaal vertelt: “We zien in Brabant zeer veel regionale spelers die actief zijn, maar de interesse voor Brabant vanuit grote beleggers en ontwikkelaars die door heel Nederland actief zijn neemt ook steeds meer toe. Brabant is dus duidelijk booming aan het worden.”

Kerkhoven vervolgt: “Met veel investeringskansen springt de markt hierop in met mooie projecten. Kijk maar wat er in Brabant aan transformatieprojecten gerealiseerd worden. Dit vakmanschap willen we belonen en daarom hebben we deze prijs georganiseerd, het is een stimulans voor de Brabantse vastgoedsector.”

Vastgoedjournaal feliciteert de winnaars met deze mooie prijs!

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022