Gezocht: de beste kantoorinnovatie van 2018!

Heb jij de beste kantoorinnovatie van 2018? En maak jij met jouw idee het leven op kantoor leuker, beter en gemakkelijker? Dan maak jij kans op een ruime investering in jouw idee! Schrijf je snel in en wie weet pitch jij jouw idee op Ditt.pitch op 11 januari 2018.

Zorg wel dat je op tijd bent want de inschrijving sluit op zaterdag 15 december om 00.00. Hoor jij bij de beste tien inzendingen dan ontvang je voor 22 december 2017 een bericht over je deelname.

Het idee
Een innovatief idee, concept of prototype welke het leven op kantoor een stuk leuker, beter of makkelijker maakt. Hierbij maakt het niet uit of je slechts een paar schetsen hebt of al een uitgewerkt concept. Alle inzendingen zijn welkom.
Zorg bij aanmelding van je idee voor een korte pakkende beschrijving van jouw project. (Tip: Kom tot de kern van de innovatie in zo weinig mogelijk woorden.)

Finale Pitch
Ontvang je voor 22 december een bericht dat je door bent dan mag je, samen met overige 9 deelnemers op 11 januari 2018 jouw idee pitchen voor het publiek en een viertallige-jury. Je hebt dan 3 minuten om het publiek en de jury te overtuigen dat jouw idee het beste is! Tijdens deze pitch is het gebruik van video of presentatiemateriaal toegestaan. Mocht jij jouw idee op een andere manier willen presenteren, neem dan van te voren contact met ons op over de mogelijkheden.

Uit de 10 finalisten worden twee winnaars gekozen. Een jurywinnaar en een publiekswinnaar. Beide winnaars ontvangen een investering ter waarde van €5.000 in hun winnende idee. Win je zowel de jury als de publieksprijs? Dan win je een investering van €10.000!

Het is altijd goed om je aan te melden. In het publiek zitten namelijk veel bekende personen uit de vastgoed en architecten wereld. Je kunt dan tijdens de borrel over jouw idee sparren en netwerken.

Evenement informatie
De finale vindt plaats op 11 januari 2018. De locatie is in het Diana Vesta, Herikerbergweg 181, in Amsterdam-Zuidoost. Het evenement begint om 16:30 uur en zal ongeveer 1,5 uur duren. Ter afsluiting vindt er nog een kick-ass borrel plaats.

Klik hier voor het programma

Reacties
Dossier ditt.

Kantoorglossy ditt. nu ook online te lezen

Een maand geleden werd tijdens de zeer druk bezochte SKEPP-pitch in het WTC Amsterdam aan de aanwezige bezoekers de nieuwste glossy KANTOOR uitgereikt. Wie er toen niet bij was, kan dit magazine nu ook online lezen met daarin onder meer verschillende uitgebreide interviews met flexkantooraanbieders.

16 februari 2017 om 10:27 | 1 min