VJ Commentaar: Versnelde verlaging hypotheekrenteaftrek vervelend maar noodzakelijk

Het dak repareren als de zon schijnt. Dat heeft het nieuwe kabinet goed in de oren geknoopt nu de eerste plannen over de versnelde verlaging van de hypotheekrenteaftrek naar buiten zijn gekomen. Het is een goed moment maar creëert opnieuw onzekerheid bij woningbezitters.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.



Reacties

Gustaaf Vons

Het was wel te verwachten die snellere beperking naar 37% ook zal de bijtelling voor het renteforfait verlaagd worden. Naar mijn mening dient e.e.a. in een grotere context bekeken te worden. Neem nou bijvoorbeeld de verhoging van de BTW voor het lage tarief van 6 naar 9%. Het algemene BTW percentage was in crisistijd aangepast van 19 naar 21 %. Veel sectoren hebben te kampen met omzet verlies. Er dreigt een nieuwe loongolf met bijbehorende onrust. Verlaag de BTW en schep daarmee koopkracht en aanmoediging van de economie. Verhogingen komen te paard en vertrekken te voet. Vons & Van Santen NVM Makelaars en Taxateurs, Gustaaf Vons

Geplaatst op 6 oktober 2017 om 16:20



Laatste nieuws