Pact advocaten breidt specialismen uit door benoeming Lorentz Bults tot partner

Recent is Lorentz Bults als partner toegetreden tot Pact advocaten in Amsterdam. Bults is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en ICT-recht. Voorheen werkte hij bij Allen & Overy LLP. 

Reacties
Dossier Juridisch

De 10 meest spraakmakende juridische artikelen van 2017

Het afgelopen jaar hielden wij de juridische ontwikkelingen op vastgoedgebied scherp in de gaten. Vooral de dossiers waarmee veel geld was gemoeid werden goed gelezen. Absolute topper was de makelaar die een peperdure fout maakte: hij schatte een woning te groot in - bleek ná de verkoop.

27 december 2017 om 15:07 | 3 min

Vastgoedsectie Labré advocaten uitgebreid

De vastgoedsectie van Labré advocaten te Amsterdam is in september uitgebreid met Stefan Pentinga (1984) en per 1 oktober met Thijs Homveld (1977, foto links)). Pentinga en Homveld zullen zich binnen de vastgoedsectie richten op het civiele vastgoedrecht, waaronder huurrecht, koop/verkoop en bouwrecht.

5 oktober 2015 om 14:17 | 1 min

Stijl advocaten trekt Nienke van Renssen aan

Kantoor Stijl advocaten heeft Nienke van Renssen aangesteld als specialist in ruimtelijk bestuursrecht. Zij adviseert en procedeert over bestuursrechtelijke regelgeving bij ontwikkelingen, uitbreidingen en transformaties. Daarbij adviseert zij onder meer over vergunningaanvragen, aan- en verkoop van vastgoed en bestemmingsplannen.

1 oktober 2015 om 08:51 | 2 min