Projectleider Gevelonderhoud

Meinselect Regio Den Bosch 9 okt 2019

Onze opdrachtgever betreft een gespecialiseerde bouwonderneming. Ter uitbreiding van het huidige team zijn wij voor deze opdrachtgever op zoek naar een Projectleider gevelonderhoud en isolatie.

Tekenaar (Bouw - Civiel)

Meinselect Regio Roosendaal 9 okt 2019

Onze opdrachtgever is een Project & Tekenbureau met een divers pallet aan opdrachtgevers zoals architecten, constructeurs en aannemers.

Bouwkundig Werkvoorbereider

Meinselect Regio Gorinchem 9 okt 2019

Onze opdrachtgever is sterk in het realiseren van grootschalige, huisvestigingsprojecten. Met een landelijke focus werken ze in opdracht van zorg, onderwijs, sport en recreatie.

Projectvoorbereider Renovatie

Meinselect Regio Eindhoven 9 okt 2019

Onderhoud – renovatie- schilderwerken en energetische maatregelen, hier is onze opdrachtgever dagelijks mee bezig

Zelfstandig Uitvoerder Bouw

Meinselect Regio Nijmegen 9 okt 2019

Onze opdrachtgever is een persoonlijk, professioneel bouwbedrijf met een eigen projectontwikkelingsafdeling. Met inmiddels een kleine 60 jaar ervaring in diverse vraagstukken.

Medewerker Bedrijfsbureau (renovatieprojecten)

Meinselect Regio Breda 9 okt 2019

Onze opdrachtgever is specialist in vastgoedonderhoud en verbetering. Zij werken landelijk met meerdere vestigingen van renovatie- tot en met totaalonderhoud.

Werkvoorbereider / Tekenaar

Meinselect Regio Breda 9 okt 2019

Onze opdrachtgever betreft een landelijk opererende organisatie met als specialisatie, het aanbieden van technische oplossingen voor de bouw en infra van steigers, materieel en logistiek.

Calculator Renovatie- Onderhoud

Meinselect Regio Rotterdam 9 okt 2019

Onze opdrachtgever betreft een sociaal, gespecialiseerd bouwbedrijf wat zich vooral bezig houdt met bijzondere onderhoud & renovatieprojecten in de regio Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.

Senior Werkvoorbereider

Meinselect Regio Breda 9 okt 2019

Werk jij in de rol van Werkvoorbereider Bouw en ben je toe aan een volgende stap? Heb jij passie voor bouwen en kun jij ingezet worden op verschillende projecten binnen de woningbouw en utiliteitsbouw