Bouwkundig Tekenaar (TEKLA)

Meinselect Regio Den Bosch 4 dec 2019

Onze opdrachtgever is een groeiend familiebedrijf welke sterk is in het bouwen met prefabbetonsystemen. Ze hebben een eigen productieomgeving waar ze maatwerk produceren.

Hoofd Uitvoerder

Meinselect Regio Gorinchem 4 dec 2019

Onze opdrachtgever is sterk in tijdelijke en semi-permanenten huisvestingsoplossingen. Met een landelijke focus werken ze in opdracht van zorg, onderwijs, sport en recreatie.

Ervaren Kwaliteitscontroleur

Meinselect Regio Eindhoven 4 dec 2019

Onze opdrachtgever is een totaalaanbieder op het gebied van prefab beton. Zij ontwikkelen, produceren en monteren prefab betoncasco’s en betonelementen voor de Nederlandse- en Duitse markt.

(Junior) Projectcoördinator

Meinselect Regio Tilburg 3 dec 2019

Onze opdrachtgever is een professionele bouwer met als werkgebied geheel Europa. Zij zijn o.a. actief binnen Utiliteitsbouw en bouwen mooie, zichtbare projecten.

Planvoorbereider / Calculator

Meinselect Regio Breda 3 dec 2019

Onze opdrachtgever is specialist in vastgoedonderhoud en verbetering. Van renovatie- tot en met totaalonderhoud.

Projectleider Gevelonderhoud en Isolatie

Meinselect Regio Den Bosch 3 dec 2019

Onze opdrachtgever betreft een gespecialiseerde bouwonderneming. Ter uitbreiding van het huidige team zijn wij voor deze opdrachtgever op zoek naar een Projectleider gevelonderhoud en isolatie.

Calculator / werkvoorbereider (24-36 u / pw)

Meinselect Regio Breda 2 dec 2019

Dit familiebedrijf heeft projecten variërend in nieuwbouw, verbouw tot renovatie aan toe. Zij zijn van alle markten thuis en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Werkvoorbereider Interieurbouw

Meinselect Regio Breda 2 dec 2019

Onze opdrachtgever is een innovatieve, creatieve interieurbouwer. Van vormgeving tot en met realisatie van het eindproject ontzorgen ze opdrachtgevers binnen de Retail, food, zorg en horeca.