Twee technisch vastgoed regisseurs

De Alliantie Hilversum 21 jan 2020

Als onze nieuwe technisch vastgoed regisseur ben je de “verbinder” in de weg naar een CO2-neutrale woningvoorraad en heb jij in jouw carrière al meerdere functies doorlopen binnen de techniek

Projectleider Onderhoud (Installatietechniek)

Meinselect Regio Breda 14 jan 2020

In deze rol van Projectleider Onderhoud ben je verantwoordelijk voor alle onderhoudsprojecten in de breedste zin van het woord. Van Planmatig onderhoud, preventief onderhoud en calamiteitenonderhoud.

Werkvoorbereider Interieurbouw

Meinselect Regio Breda 14 jan 2020

Onze opdrachtgever is een innovatieve, creatieve interieurbouwer. Van vormgeving tot en met realisatie van het eindproject ontzorgen ze opdrachtgevers binnen de Retail, food, zorg en horeca.

Calculator Dak- en Geveltechniek

Meinselect Regio Breda 13 jan 2020

Onze opdrachtgever is een bijzondere bouwonderneming met een jarenlange historie. Vanuit West-Brabant zijn ze al die tijd actief en hebben ze een geweldige ontwikkeling doorgemaakt.

Bouwkundig Tekenaar (REVIT)

Meinselect Regio Rotterdam 13 jan 2020

Onze opdrachtgever is een sterk, groeiend en dynamisch bouwadviesbureau dat zich specialiseert in het adviseren en begeleiden bij de ontwikkeling, bouw en renovatie van diverse projecten.

Hoofd Uitvoerder (renovatie - transformatie)

Meinselect Regio Rotterdam 13 jan 2020

Onze opdrachtgever betreft een gespecialiseerd, modern bouwbedrijf wat zich vooral bezig houdt met onderhoud & renovatie- en transformatieprojecten in de regio Randstad.

Constructief expert

Meinselect Regio Eindhoven 13 jan 2020

Als Constructeur werk je op integrale wijze aan meerdere, complexe projecten. Dit doe je samen met een team van constructieve en bouwkundige collega’s, van ontwerpers, modelleurs en tekenaars.

Projectleider Industrie (staalbouw)

Meinselect Regio Breda 13 jan 2020

Onze opdrachtgever biedt een zelfstandige en uitdagende functie aan als ervaren Projectleider. In deze functie draag je veel verantwoordelijkheid, jij hebt de dagelijkse leiding over diverse projecten

Projectleider Bouw - Isolatieprojecten

Meinselect Den Bosch 12 jan 2020

Ben jij dat organisatietalent die met positieve energie, meerdere projecten tot een goed eind weet te brengen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak!

Vestigingsleider Bouw

Meinselect Amsterdam 12 jan 2020

Ben jij die echte teamplayer met een positieve instelling? Spreekt deze vacature je aan, dan gaan wij graag in gesprek!