Projectcoördinator Bouw

Meinselect Regio Tilburg 14 aug 2019

Onze opdrachtgever is een allround bouw- en onderhoudsbedrijf dat maatwerk levert in bouwen, verbouwen en onderhoud.

Manager Projecten (bouw)

Meinselect Regio Den Bosch 14 aug 2019

Onze opdrachtgever is een persoonlijk, professioneel bouwbedrijf met een eigen projectontwikkelingsafdeling. Met inmiddels een kleine 60 jaar ervaring in diverse vraagstukken.

Manager Ontwerp en Voorbereiding

Meinselect Regio Den Bosch 14 aug 2019

Wil jij aan de slag bij een gerenommeerde, landelijke bouwonderneming? Onze opdrachtgever betreft een sociaal, betrokken en gezond bouwbedrijf.

Meewerkend Uitvoerder

Meinselect Regio Dordrecht 14 aug 2019

De opdrachtgever is een specialist in funderingsverbeteringen en verplaatsing van objecten. Hierbij gaat het niet alleen om woningen, maar ook over bruggen en viaducten.

Medewerker Bouwkundig Onderzoek

Meinselect Regio Rotterdam 14 aug 2019

Onze opdrachtgever is een landelijk opererend onderzoeksbureau. Ze houden zich bezig met bouwkundig onderzoek en klimaatproblematiek.

Senior Recruiter (24- 40 upw)

Meinselect Breda 9 aug 2019

Ben jij die betrokken collega die graag een stapje extra zet? Beschik jij van nature over een commercieel gevoel? Dan gaan wij graag in gesprek!

Trainee Bouwkunde

Meinselect Midden-Brabant 9 aug 2019

Door samen in gesprek te gaan krijgen wij een goed beeld van jouw ambities. Bel of mail ons gerust voor het maken van een afspraak!

Uitvoerder Renovatie

Meinselect Midden-Brabant 9 aug 2019

Als echte "doener" ben jij gewend het goede voorbeeld te geven. Jij weet wat klantgericht werken is en handelt hier naar. Interesse in meer informatie?

Project Manager Bouw, Amsterdam (32-40 uur)

Real Estate Recruiters Amsterdam 25 jul 2019

Wij zoeken een Project Manager Bouw, die gedurende de voorbereidende fase direct betrokken is en toeziet op een plan dat goed uitvoerbaar is gedurende de bouw van een project.