GaragePark

GaragePark
Binnendelta 1H, 1261 WZ Blaricum

Tel.: 085-2083162
E-mail:
Web: http://www.garagepark.nl
GaragePark is marktleider in het snelgroeiende vastgoedsegment van garageparken met garageboxen. Begin 2020 zijn er 25 garageparken in Nederland gerealiseerd, met meer dan 2500 garageboxen. In de loop van 2020 zullen er nog ca. 5 garageparken worden gerealiseerd. GaragePark verzorgt het volledige concept; van ontwikkeling en bouw tot verkoop en verhuur.

Garageboxen als opslagruimte en werkruimteDe boxen bieden multifunctionele opslagruimte, waar ook in gewerkt kan worden. De boxen en parken zijn zeer goed beveiligd, 24/7 toegankelijk en centraal gelegen. De parken beschikken over extra faciliteiten, zoals een postadres voor elke box en een sanitaire ruimte. Een betrokken parkbeheerder zorgt het voor dagelijkse beheer. De garageboxen voorzien in de groeiende vraag van klein-zakelijk ondernemingen (installateurs, schilders, webwinkels, cateraars, hoveniers, eventbureaus, foodtrucks, motoren opslag etc.) naar multifunctionele kleinschalige bedrijfsruimtes. Zowel te koop, te huur en als belegging.

Garageboxen als belegging
Voor beleggers zijn onze garageboxen solide en onderhoudsarme vastgoed beleggingen (onroerende zaak op eigen naam in het kadaster) met een aantrekkelijk rendement. Het bruto aanvangsrendement bedraagt 9% en de lange termijn verwachting van de waardeontwikkeling is uitgesproken positief. Spreiding valt goed te realiseren. De exploitatie is relatief eenvoudig. Voor beleggers verzorgt GaragePark ook de verhuur, met als mogelijkheid een huurgarantie van een jaar.

Contact
Wilt u meer informatie over beleggen bij GaragePark of wilt u een vrijblijvend adviesvoorstel? Neem dan gerust contact met ons op. Heeft u óf kent u een geschikte kavel (minimaal 2000m2) die voor de doeleinden van GaragePark interessant kan zijn? Ook dan komen wij graag in contact met u.