GaragePark

GaragePark
Binnendelta 1H, 1261 WZ Blaricum

Tel.: 08002233224
E-mail:
Web: http://www.garagepark.nl

GaragePark ontwikkelt al sinds 2008 terreinen met garageboxen die door zzp'ers en mkb’ers gebruikt worden als opslag, bedrijfs- en werkruimte. De garageboxen zijn onderhoudsarme betonnen constructies, hebben een oppervlakte van 15 m2 tot 70 m2 en zijn streng beveiligd; de boxen zijn bewapend met een individueel brand- en inbraakalarm. De garageboxen bevinden zich op een volledig omheind park met een hoog hekwerk en 24/7 camerabewaking. GaragePark biedt de garageboxen zowel te koop als te huur aan en als belegging. Door de strategische locaties, de vele voordelen die GaragePark biedt aan haar gebruikers en een intensief marketing- en salesbeleid zorgt GaragePark voor een uitstekende verhuurbaarheid van de boxen. Inmiddels zijn er 22 succesvolle garageparken gerealiseerd in Nederland.

De boxen

Veilig: inbraak- en brandalarm en 24/7 camerabeveiliging24/7 toegang: altijd toegang met een persoonlijke keytagKwalitiet: GaragePark levert units van hoogwaardige kwaliteit en materialenEigen postadres: een eigen postadres, dus je zakelijke post niet thuisEco friendly: GaragePark is milieubewust en kostenbesparend. Het park is voorzien van zonnepanelen en is zelfvoorzienend in de energiebehoefteVoorzieningen: op elk park is een gemeenschappelijke sanitaire voorziening met een wateraansluiting

Beleggen

Het kopen van een garagebox bij GaragePark is een slimme investering met een groot aantal voordelen. De voor Nederland unieke formule biedt beleggers en investeerders volop kansen vanwege de uitstekende verhuurbaarheid en onderhoudsarme constructie van de unit(s). U heeft de zekerheid van uw eigen onroerend goed, want u bent de eigenaar en uw eigendom ligt vast in het kadaster.

nieuwbouw; levering vrij op naam;10 jaar garantie op de garagebox;aantrekkelijke koopsommen; gemaakt van een duurzame betonconstructie; onderhoud via VvE;zakelijk verhuur- en verhandelbaar;GaragePark Nederland kan desgewenst bemiddelen in verhuur;beperkt leegstand risico vanwege verhuurbaarheid aan zeer ruime doelgroep; units staan op uitstekend beveiligde parken in Nederland;waardevast; onderhoudsvrij gebouwd en nieuw geleverd;vrij verhandelbaar;verhuur- en administratief beheer mogelijk.