Geelkerken Linskens Advocaten

Geelkerken Linskens Advocaten
LEIDEN: Noordeinde 2A (2311 CD)
DEN HAAG: Mercuriusweg 11 (2516 AW)

Tel.: 071 512 44 43
E-mail:
Web: http://www.gl-advocaten.nl

Uw belang is onze zaak

Advocatenkantoor Geelkerken Linskens Advocaten streeft naar oplossingen. Met kennis van het civiele recht en het bestuursrecht staan wij u bij met praktische juridische adviezen, in onderhandelingen en pleitend voor de rechter.

Onze cliƫntenkring is divers.
Geelkerken Linskens Advocaten mag verscheidene instellingen, overheden en ondernemingen van regionale betekenis tot haar vaste relaties rekenen. Ook verlenen onze advocaten gespecialiseerde rechtsbijstand aan particulieren, agrariƫrs en ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf.

Advocaten

Onze kijk vanuit verschillende invalshoeken maakt onze advocaten specialisten in het leggen van dwarsverbanden. Met oog voor detail en denkend vanuit een breed perspectief verdiepen wij ons in uw belang. Want uw belang is onze zaak.

Op de website van Geelkerken Linskens Advocaten houden wij u op de hoogte van actuele ontwikkelingen, leest u alles over onze advocaten, over onze specialismen en over de dienstverlening van ons multi-niche kantoor.

Advocatenkantoor in Leiden en Den Haag

Wij staan met ons juridisch advies voor u klaar vanuit meerdere vestigingen. U vindt onze vestigingen in Leiden en Den Haag.