Eijgen Finance is de intermediair die verder denkt. We werken aan de financiering van jouw succes. Dit doen we met een groep ambitieuze, en vooral zeer specialistische, financiële professionals. En ook al werken we met meer dan twintig adviseurs, we doen het vanuit dezelfde visie: we zijn jouw lokale financieringsadviseur, maar versterkt door de kennis en kunde van een landelijk team!

Eijgen Finance beweegt mee
Eijgen Finance denkt mee over de meest optimale financiering van jouw vastgoed. Vaak is er meer mogelijk dan je verwacht. Wij beschikken over een groot netwerk van vastgoedfinanciers en ons eigen private label Jild. Of het nu gaat om aankoop, ontwikkeling, herfinanciering of vrijmaken van liquiditeiten, Eijgen finance biedt voor nagenoeg elk vraagstuk een oplossing. Uniek is ons Eijgen netwerk van private geldverstrekkers waarmee vaak binnen enkele dagen een overbruggingsfinanciering is geregeld. Lees meer over ons eigen financieringsproduct op jild.nl.

Zeker weten dat je beste keuze maakt én zeker weten dat je financieringsaanvraag de grootste kans van slagen heeft? Dan ben je bij Eijgen Finance aan het juiste adres. Wij doen alles voor jouw succes.