Newomij

Newomij
Kon. Wilhelminalaan 31
1411 EL Naarden


Tel.: 088 639 66 45
E-mail:
Web: http://www.newomij.nl/

Newomij heeft zich sinds haar oprichting in 1958 ontwikkeld tot één van de grotere vastgoedondernemingen van Nederland. Newomij is actief op het gebied van beheer en belegging in woningen, kantoren, winkels en bedrijfspanden in Nederland en Duitsland. Ook zijn wij actief op het gebied van vastgoedfinancieringen, beheer van verenigingen van eigenaars en assurantiebemiddeling. Deze activiteiten werden voorheen verricht door N.V. Bank voor de Bouwnijverheid maar vallen nu onder de dochterondernemingen van Newomij. 

Huurwel 
De vastgoedportefeuille van Newomij bestaat uit woningen, kantoren, bedrijfsruimten en winkels. Het beheer en exploitatie hiervan valt onder Huurwel. 

Newomij Financieringen 
Onze vastgoedfinancieringsactiviteiten vallen sinds 1 januari 2015 onder Newomij Financieringen, voorheen Bank voor de Bouwnijverheid. Onze unieke werkwijze in vastgoedfinanciering kenmerkt zich door verstand van zaken, aandacht voor onze klanten en oog voor detail. Deze aanpak leidt tot kwalitatief hoogwaardige en op maat gesneden oplossingen voor onze klanten. 

Newomij Verzekeringen 
Onze activiteiten op het gebied van assurantiebemiddeling vallen onder Newomij Verzekeringen. Hier kunt u terecht voor onafhankelijk advies en het afsluiten van vrijwel alle soorten verzekeringen. Niet alleen voor het afsluiten van verzekeringen, als bestaande klant van Newomij bent u voor schademeldingen ook aan het goede adres bij Newomij Verzekeringen. 

Newomij VvE Beheer 
Newomij VvE Beheer is gespecialiseerd in het professioneel beheren van verenigingen van eigenaars. Voor ruim 425 Verenigingen van Eigenaars met in totaal ruim 31.000 appartementsrechten zorgt Newomij VvE Beheer voor een deskundige afhandeling van de administratie van de vereniging.