Pact advocaten

Pact advocaten
Jozef Israëlskade 46
1072 SB Amsterdam


Tel.: +31 (0)20 723 17 30
E-mail:
Web: http://www.pactadvocaten.nl

Pact advocaten is een nieuw, ambitieus advocatenkantoor met ervaren specialisten op het gebied van vastgoed- en ruimtelijk bestuursrecht, ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Pact advocaten biedt commercieel zakelijke dienstverlening aan die aansluit bij de wensen van de huidige markt.

Onze advocaten zijn door hun ruime ervaring en expertise in staat in staat om complexe zaken snel terug te brengen tot de kern. Uitgangspunt van onze werkwijze is een praktische no-nonsense dienstverlening met korte lijnen in combinatie met kwalitatief hoogwaardig advies tegen zeer scherpe tarieven.

De sectie vastgoed van Pact advocaten richt zich op het vastgoedrecht in de ruimste zin des woords en is bij uitstek gespecialiseerd in het begeleiden van (ver)koop, (ver)huur en financiering van onroerend goed, waaronder hotels, retail- en kantoorpanden en woningen. Ook procederen en adviseren onze advocaten op het gebied van onder meer koop, aanneming, (ruimtelijk) bestuursrecht, VvE-recht, bouwrecht, projectontwikkeling. Wij doen dit bevlogen, daadkrachtig, transparant en bedachtzaam voor zowel Nederlandse en internationale actoren op de commerciële vastgoedmarkt.
 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Kijk op onze website of bel ons.