Waltmann Bedrijfshuisvesting

Waltmann Bedrijfshuisvesting
Laan van Europa 310, 3317 DB Dordrecht

Tel.: 078-6141030
E-mail:
Web: http://www.waltmann.nu

Betrokken en eerlijk tijdens het hele proces Uw Meerwaarde. Dat is wat bij Waltmann Bedrijfshuisvesting altijd centraal staat en wat we uitdragen: “De klant staat altijd voorop, zakelijk en persoonlijk contact staat hoog op de ranglijst.
We zijn werkzaam vanuit ons kantoor aan de Jhn de Wittstraat in Dordrecht. De markt is veranderd; de sfeer is ontspannen en er wordt op een vriendschappelijke zaken gedaan. Waltmann Bedrijfshuisvesting weet waar over het gaat als het gaat om bedrijfshuisvesting. In 1996 opgestart als zelfstandige onderneming en in 2019 zijn de aandelen overgenomen door Hans van Andel. We kenmerken een eerlijke en open sfeer in ons bedrijf.
Natuurlijk draait het vooral om de verkoop en verhuur van zakelijk onroerend goed. Door de krapte in de markt is het zoeken van koop- en huurpanden voor klanten enorm in opkomst en zoekt naar mogelijkheden. Dat is prachtig om te doen. Rode draad is het MKB. Die bedrijven kennen we, spreken dezelfde taal en daar is deze regio sterk en groot in. Bij een neergaande of bloeiende economie is een MKB'-er altijd op zoek naar een bedrijfsruimte.
Ook voor nieuwbouw van bedrijfspanden, zoals Dordtse Kil 3, een verzamelgebouw op Amstelwijck in Dordrecht en Ambachtsezoom in Hendrik-Ido-Ambacht - het meest duurzame en energiezuinige bedrijventerrein van Nederland, bent u bij ons op het juiste adres. Dankzij de goede relaties met projectontwikkelaars en gemeenten is Waltmann Bedrijfhuisvesting goed vertegenwoordigd bij al deze projecten. “Ons werkgebied reikt soms verder dan de Drechtsteden. Een bedrijfsmakelaar heeft een groot werkgebied daarom kunnen we dat allemaal vanuit Dordrecht doen.
De aanpak van Waltmann Bedrijfshuisvesting wordt door de klanten zeer gewaardeerd. Wat die aanpak inhoudt? Gewoon ons werk goed doen, met beide benen op grond blijven staan. We betrekken onze klanten bij het hele proces, vertellen eerlijk met wie we in gesprek zijn en bellen sowieso altijd terug. We kennen de markt goed.