Schenkeveld Advocaten

Schenkeveld Advocaten
Paardenmarkt 1, 1811 KH Alkmaar
Van Dedemstraat 5, 1624 NN Hoorn
Apollolaan 99, 1077 AN Amsterdam

Tel.: 072-5144666
E-mail:
Web: https://www.schenkeveldadvocaten.nl/

Schenkeveld advocaten is een middelgroot kantoor met vestigingen in Alkmaar, Hoorn en Amsterdam.
Ons vastgoedteam is gespecialiseerd in bouwrecht, huurrecht en bestuurs- en omgevingsrecht. Wij staan voor praktische advisering en treden op als (huis)advocaat voor ondernemingen, instellingen en gemeenten. Als team werken wij niet alleen voor, maar vooral ook samen met onze cliënten om het beste resultaat voor hen te bereiken. Wij verdiepen ons daarbij in onze cliënten en beoordelen welke oplossing voor u het beste is.

Vastgoedrecht
Het vastgoedrecht is een breed en complex rechtsgebied waarin nieuwe regels en ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen. Hoe voorkomt u nalatigheden en fouten? Hoe stelt u uw investering veilig? Onze vastgoedrecht advocaten geven u duidelijke antwoorden en praktische informatie waar u direct mee verder kunt.

Alle expertise onder één dak
Bij ons vindt u gespecialiseerde advocaten in alle rechtsgebieden die met het vastgoedrecht te maken hebben. Zo heeft u alle expertise onder één dak en kunt u met al uw juridische vragen bij ons terecht. Wilt u problemen voor zijn? Dan zorgen onze vastgoed advocaten voor solide contracten waarmee u niet voor verrassingen komt te staan. Doelgericht, vakkundig en persoonlijk. Dat is de aanpak van Schenkeveld Advocaten.

Neem gerust contact met ons op.