Faasse & Fermont

Faasse & Fermont
Frans den Hollanderlaan 12
4461 HN Goes

Tel.: 0113 250 555
E-mail:
Web: http://www.faasse-fermont.nl

Faasse & Fermont is een toonaangevende makelaardij gevestigd in Goes. We zijn al ruim 28 jaar actief in meerdere specialismen in heel Zeeland. Het succes is onder meer te danken aan onze kennis van zaken en onze bekendheid met de regio en de markt. Bovendien hebben wij een servicegerichte houding naar onze opdrachtgevers en degenen met wie we zaken doen. We streven er naar het beste en meest uitgebreide dienstenpakket te leveren!

Onze 4 bedrijfstakken zijn: nieuwbouw, bestaande bouw, bedrijfsonroerend goed en hypotheken en verzekeringen. Voor al deze takken van sport hebben wij specialisten in huis die weten waar het om draait. Zij kennen de markt en hun klanten. Uiteraard lezen zij hun vakliteratuur en worden ze regelmatig bijgeschoold zodat ze specialist op hun vakgebied blijven.

Faasse & Fermont is een makelaar met verstand van bedrijfsonroerend goed! Wij begeleiden uw verkoop- of verhuurtraject van A tot Z. Dat betekent dat we met kennis van alle bepalende omgevingsfactoren tot een adviesprijs zullen komen en samen met u het meest geschikte traject in zullen gaan. We bewerken de markt op de manier die voor uw pand het meest effectief is. Uiteraard staan uw belangen voor ons centraal bij de onderhandelingen met potentiële kopers of huurders!

Daarnaast het taxeren van bedrijfsonroerend goed voor ons een belangrijk aspect van ons werk. Wij taxeren bedrijfsonroerend goed op onderscheidende wijze. Onze taxaties zijn uitgebreid en volledig. De rapportages zijn voor verschillende doelen bruikbaar, zoals jaarrekeningen, belasting, financiering, verzekering, overname of fusie, aan- of verkoop, huur- of verhuur, onteigening, arbitrage of herbouwwaarde. Wij zijn hiervoor als één van de weinigen in de regio gecertificeerd door TMI en RICS. Onze taxateur is een betrouwbare en zorgvuldige specialist die niet alleen bouwkundig onderlegd is, maar ook marktontwikkelingen juist weet te interpreteren. Wij verrichten taxaties met waardevolle cijfers, want wij zijn ons er constant van bewust dat ons werk voor u van grote waarde is. Niet voor niets doen veel bedrijven, banken en verzekeringsmaatschappijen een beroep op ons.

Facebook: Facebook.com/Faasse-Fermont
Twitter: @Faasse_Fermont
Youtube: Youtube.com/FaasseFermont