Uppelschoten Real Estate

Uppelschoten Real Estate
Papendorpseweg 100
3528 BJ UTRECHT

Tel.: 085-0605055
E-mail:
Web: http://uppelschotenrealestate.nl

Uppelschoten Real Estate B.V. is een allround makelaarskantoor en taxateur voor commercieel vastgoed en beleggingen gevestigd in Utrecht.

Wij verhuren, verkopen en taxeren uw vastgoed en (ver)kopen beleggingspanden door heel Nederland voor onze opdrachtgevers. Voor advies op het gebied van o.a. kantoorruimte, bedrijfsruimte, beleggingen en winkelruimte bent u aan het juiste adres. Met een groot netwerk van zoekers en gebruikers kunnen wij de juiste match maken.

Het kantoor is opgericht door Bas Uppelschoten die hiervoor ruim 20 jaar ervaring heeft opgedaan bij grote makelaarskantoren als Kamerbeek NieboerMeeus en Arcuris. Bij de laatste twee kantoren was hij verantwoordelijk voor de afdeling Bedrijfshuisvesting en taxaties.

Bas is in 2002 beëdigd voor de rechtbank als makelaar en aangesloten bij de NVM, afdeling Business. Toen de beëdiging werd afgeschaft heeft hij zich in het register van Makelaars (VastgoedCert) laten opnemen en later ook bij de Nederlandse Vereniging van Taxateurs (NRVT). Hierdoor is ook de verplichting ontstaan om jaarlijks 40 PE (persoonlijke educatie) uren te behalen.

Sinds 2015 is Bas voorzitter van de NVM bedrijfsmakelaars in Midden Nederland en vanaf 2017 heeft Bas ook zitting in de Ledenraad van de NVM.