RéBM Bedrijfsmakelaardij oz

RéBM Bedrijfsmakelaardij oz
RéBM Bedrijfsmakelaardij oz
Grote Sint Jansstraat 2 a
3811 HX Amersfoort

Tel.: 033-4768530
E-mail:
Web: http://www.rebm.nl

RéBM Bedrijfsmakelaardij  is volledig en uitsluitend gespecialiseerd in bedrijfshuisvesting. We streven naar langdurige relaties met onze opdrachtgevers. Gebaseerd op communicatie en vertrouwen. Open en integer. In goede en minder goede dagen. Die benadering onderscheidt ons. Het is onze sleutel tot duurzaam succes, voor onze klanten én voor onszelf.

Ons team bestaat uitsluitend uit makelaars die zijn aangesloten bij NVM Business en VastgoedCert. Wij hebben onze wortels in de regio waar we werkzaam zijn. Daarmee bent u verzekerd van (lokale)kennis, kwaliteit en professionaliteit.

Drie begrippen staan centraal in onze dienstverlening:

Communicatie - Wij communiceren. Zo simpel is het. Ook als er niets te melden is, melden we ons. We bellen altijd terug en zorgen dat u goed geinformeerd bent over de stand van zaken.

Integriteit- Wij praten u niet naar de mond. Op grond van onze kennis en ervaring geven we u advies waar we voor (en achter) staan.

Duurzaamheid - We willen lange termijn relaties met onze klanten opbouwen. U kunt er van op aan dat we niet voor de snelle winst gaan, maar voor het rendement op lange termijn.

Voorbeeld: We vinden altijd een goede partij. Soms duurt het verhuren van een pand wat langer, maar u kunt erop vertrouwen dat we niet de eerste de beste aanbrengen. Alleen de best passende.