Hazenberg Bouw B.V.

Hazenberg Bouw B.V.
Molenstraat 2, 5262 ED Vught
Postbus 112, 5260 AC Vught

Tel.: 073 - 658 05 80
E-mail:
Web: http://www.hazenberg.nl

Hazenberg Bouw | Makers van Waarde

Hazenberg ontwikkelt, bouwt en transformeert. Creëert waarde voor nu en later. Hoe? We luisteren naar je wensen en vragen. Maken tijd om je uitdagingen te begrijpen. We sparren met je, doen suggesties en verrassen. We denken met je mee: proactief, praktisch, innovatief, duurzaam en ‘out of the box’. En we lossen op. Alles om je dromen en plannen waar te maken.
We doen dat met ons hechte team van gedreven maar nuchtere vakmensen, zowel binnen als ‘op de steiger’. Mensen die vanuit een sterk gevoel van dienstbaarheid altijd voor het allerbeste gaan. Maar die elkaar ook scherp houden: waar kan het nóg beter, slimmer, innovatiever en duurzamer voor volgende generaties? Topsport in de bouw…
Dat alles vraagt om een fijne werkomgeving. Om ontwikkelruimte en groeimogelijkheden. Voorwaarden waar Hazenberg volop in investeert. Omdat we beseffen dat onze Makers van onschatbare Waarde zijn. Voor ons als bedrijf maar zéker ook voor jou als opdrachtgever.

Wat jou beweegt, zetten wij in beweging

“Als ontwikkelende bouwer creëren we voor eigen rekening en risico woonwaarde in nieuwbouw én transformatie. Of beter gezegd, we ontwikkelen fijne plekken waar mensen kunnen thuiskomen. We kennen de uitdagingen die ontwikkeling met zich meebrengt. Bovendien hebben we de visie, middelen en knowhow in huis, om die ambities daadkrachtig in beweging te zetten.

Onze visie is, dat iedere locatie zijn eigen potentie heeft. Iedere plek en omgeving zijn eigen kansen voor een doelgroep. Wij zetten die mogelijkheden om in waarde, door ze helder in beeld te brengen en te vertalen naar planvorming die de omgeving versterkt. Daarbij houden we rekening met je doelen:

Als je grondeigenaar bent
Samen hebben we het over de kwaliteit en potentie (van de locatie) van je positie. Alles voor een goede prijs voor beide partijen. Onze brede ervaring en financieel solide organisatie bieden je daarbij de zekerheid die relevant is voor vertrouwen in de overdracht.
Als je bij een gemeente of corporatie werkt
Vanuit onze visie onderzoeken we wat de kansen zijn van jouw gemeente, de wijk en haar omgeving. De uitkomsten hiervan vormen de start voor onze planvorming, waarmee we je ambities op het gebied van leefbaarheid, sociale samenhang, esthetiek en duurzaamheid waarmaken.
Als je toekomstig bewoner bent
Wij zijn er om van jouw toekomstige huis een ‘lekker thuis’ te maken. En of dat nu een labelwoning of traditioneel gebouwd huis is, we ontwikkelen het met alle aandacht voor je woonlasten straks. Bovendien staan we graag voor je klaar met maatwerk en dienstverlening.

Unieke meerwaarde in onze dienstverlening is, dat we ook thuis zijn in het ontwikkelen van herbestemmingsprojecten, dankzij de expertise van onze dochteronderneming en monumentenspecialist Aannemingsbedrijf Nico de Bont B.V. (website: www.nicodebont.nl)

Wij zijn benieuwd naar jóuw uitdagingen. Jij ook naar onze aanpak en visie? Neem dan gerust contact met ons op. We maken graag kennis.”