BDO Accountants, Tax & Legal B.V.

BDO Accountants, Tax & Legal B.V.
Krijgsman 9
1186 DM Amstelveen


Tel.: 020-5432100
E-mail:
Web: https://www.bdo.nl/nl-nl/branches/bouw-vastgoed

BDO Accountancy, Tax & Legal
Bedrijven in de bouw- en vastgoedsector staan met elkaar voor forse maatschappelijke uitdagingen, zoals het bouwen van honderdduizend woningen per jaar, voor 2050 van het gas af en het ophogen van de dijken vanwege de stijgende zeespiegel en overvloedige binnenlandse neerslag. Tel daar de urgentie van betaalbare huisvesting en het terugbrengen van het energieverbruik in panden bij op. En dát in tijden van schaarste van arbeidskrachten en materialen.

Naast deze maatschappelijke opgaven staat de sector ook voor andere uitdagingen. Bijvoorbeeld de digitale transformatie, met als meest prangende aandachtspunten de toenemende cyberdreiging, het optimaliseren van de IT-omgeving, de aandacht voor datakwaliteit en risicomanagement. Cruciaal in deze sector waarin complexe en waardevolle projecten gerealiseerd worden met vele ketenpartners. Stuk voor stuk grote uitdagingen, in een wereld die wordt geregeerd door toenemende wet- en regelgeving rondom CO2, stikstof, ESG, belastingheffing en kwaliteitsborging. Hierdoor kan het voor ondernemers in de bouw- of vastgoedbranche uitdagend zijn om ambities te realiseren en het rendement te vergroten.

BDO diensten
Bij BDO hebben we volop kennis en ervaring in de bouw- en vastgoedbranche. De specialisten van onze industriegroep Bouw & Vastgoed kennen de uitdagingen waarmee u worstelt. In multidisciplinaire teams combineren we die kennis met expertise in accountancy, belastingadvies, financiering, waarderings- en organisatorische vraagstukken. Daardoor is geen vraagstuk ons te complex en zijn we een volwaardige gesprekspartner voor u.

BDO internationaal
BDO Accountants & Adviseurs zijn wereldwijd actief in 164 landen. Onze landelijke Real Estate & Construction teams bieden cliënten toegang tot nationale kennis van relevante wet- en regelgeving en marktontwikkelingen. Ontmoet onze internationale multidisciplinaire teams op de relevante industrie evenementen zoals NA Reit, SA Reit, INREV, Mipim en ExpoReal.

Contact
Bent u benieuwd hoe BDO uw organisatie in de bouw- of vastgoedbranche kan helpen? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op met een van onze bouw- en vastgoedadviseurs via rec@bdo.nl. 

Arjan Endhoven MSc
Partner Belastingadvies & voorzitter BDO Industry Group Real Estate
arjan.endhoven@bdo.nl

Joost Daalmans MSc, RDMW, RT
Partner Real Estate Valuation Services
joost.daalmans@bdo.nl

BDO Accountancy, Tax & Legal B.V.
Krijgsman 9
1186 DM Amstelveen
T 020-543 2121

Handige links:

Bouw en vastgoed - BDO

Real Estate & Construction - BDO