FACTA Bouwmanagement bv

FACTA Bouwmanagement bv
Heiberg 4
5504 PB Veldhoven

Tel.: 0402553050
E-mail:
Web: http://www.factabm.nl

FACTA verzorgt projectmanagement, directievoering, bouwkundig toezicht en alles wat daarbij hoort. Al sinds 1992. Dat doen we met een team van tien deskundige, betrokken en enthousiaste projectmanagers, projectcoördinatoren en toezichthouders.

Zij zetten zich ervoor in om alle aspecten van het bouwproces optimaal te laten verlopen. Pragmatisch en daadkrachtig, projectmatig en met sturing op en bewaking van Geld, Organisatie, Tijd, Informatie en Kwaliteit.

FACTA biedt begeleiding bij talloze bouwprojecten in heel Nederland, maar ook daarbuiten. Dat doen we voor projectontwikkelaars, het bedrijfsleven, gemeenten en andere overheidsinstellingen, zorgorganisaties en institutionele beleggers.

Ons werk is divers en uitdagend: we begeleiden complexe en minder complexe projecten in (hightech) industrie, retail, kantoren, onderwijs, zorg en woningbouw. En we hebben ruime ervaring in het begeleiden en aansturen van projecten met vele samenwerkingsvormen, contractvormen en aanbestedingsvormen, waaronder fasttrack bouwprocessen.