Reasult

Reasult
Pascalstraat 15
6716 AZ Ede

Tel.: 0318672930
E-mail:
Web: http://www.reasult.com

Reasult staat al ruim 15 jaar voor vooruitstrevende softwareoplossingen die inzicht bieden in de financiële performance van vastgoedportefeuilles. Hiermee hebben vastgoedorganisaties betere informatie, betere analyses, betere beslissingen en voldoen aan hun verantwoordingseisen. Zowel woningcorporaties, vastgoedontwikkelaars, taxateurs als vastgoedbeleggers gebruiken onze software. De Reasult Suite omvat oplossingen voor vastgoedontwikkeling, asset- en portefeuillemanagement, taxatiemanagement en financiële planning.

Meer dan 70 professionele vastgoedorganisaties in Nederland, België en Duitsland gebruiken de software van Reasult. Ruim 1.500 gebruikers werken met onze oplossingen. We richten ons uitsluitend op de vastgoedmarkt en hebben veel kennis van en een duidelijke visie op die markt. Al onze specialisten hebben een achtergrond in vastgoed, finance of IT en meestal een combinatie daarvan.

Om de kwaliteit van onze software te waarborgen wordt deze regelmatig geaudit door een externe partij. Daardoor hebben onze klanten de zekerheid dat zij over accurate stuurinformatie beschikken en wij onze belofte waarmaken: Real Estate In Control.