Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V.

Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V.
Science Park Eindhoven 5049
5692 EB Son en Breugel
Postbus 30
5690 AA Son en Breugel

Tel.: 088-3559400
E-mail:
Web: http://www.jjpo.nl

Janssen de Jong Projectontwikkeling is een onafhankelijke en risicodragende projectontwikkelaar, met name gespecialiseerd in woningbouwprojecten. Van kleinschalige woningbouwplannen tot duurzame gebiedsontwikkeling of omvangrijke herstructurering. Veelal nieuwbouw, maar ook transformaties. We zijn in staat ontwikkelingen voor eigen risico en rekening te realiseren. Vanuit onze vestigingen in Son en Breugel, Utrecht, Arnhem en Hengelo bestrijken we een groot deel van Nederland en zitten we altijd in de buurt.

Janssen de Jong Projectontwikkeling is lid van de NEPROM, WoningBouwersNL (voormalig NVB), het SWK en is ISO 9001 en ISO14001-gecertificeerd, de standaard op het gebied van milieumanagement.

Integrale aanpak en totaaloplossingen

Janssen de Jong Projectontwikkeling is een dochteronderneming van JAJO. JAJO is een groep bouwgerelateerde bedrijven die het nieuwe fundament legt in een veranderende wereld. JAJO ontwikkelt, bouwt, onderhoudt, herstelt en oogst. Onze missie is samen de cirkel sluiten. JAJO behoort tot de top 15 van bouwbedrijven in Nederland en werkt internationaal met dochterondernemingen in het Caribisch gebied en Polen.

Met de expertise en innovatieve, duurzame concepten van ons en onze zusterbedrijven zoals Janssen de Jong Bouw, Koninklijke Woudenberg en Hercuton kunnen we vanuit een multidisciplinaire aanpak, praktische en doordachte totaaloplossingen bieden voor alle vastgoedvraagstukken, ideeën, wensen en doelen. Met concepten als: Nul-Op-Meter (NOM) en ModuFair.

Integriteit

Voor Janssen de Jong staat 'de mens' centraal. Dit geldt zowel voor onze medewerkers als voor onze klanten en zakenpartners. We treden elkaar met open vizier en vertrouwen tegemoet. Integriteit, kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid zijn hierbij primaire aandachtspunten. Elke medewerker is op zijn of haar integriteit aanspreekbaar. De leiding gaat daarbij voorop in het uitdragen ervan. Integriteit maken we echter niet alleen, maar juist met elkaar. Leidinggevenden scheppen hiervoor het juiste klimaat en vormen hiermee het fundament van ons integriteitbeleid. Als lid van de NEPROM onderschrijft Janssen de Jong Projectontwikkeling ook de NEPROM Gedragscode. Een onafhankelijke commissie ziet toe op de naleving van deze gedragscode.

"Onze integriteit is belangrijker dan ons commerciële belang."