Makelaardij Van der Linden

Makelaardij Van der Linden
Bos en Lommerplein 309

Tel.: 020-5712712
E-mail:
Web: http://www.vanderlinden.nl
Inmiddels is de Van der Linden Groep uitgegroeid tot een onderneming waarin ruim 65 medewerkers werkzaam zijn in vestigingen te Almere, Amsterdam, Dronten, Haarlem, Lelystad en Zwolle.
Wij zijn van vele markten thuis, maar hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in de makelaardij en vastgoedmanagement.
Onze visie:Van der Linden wil een betrokken en toonaangevende vastgoedspeler zijn, die in alles wat ze doet kwaliteit levert en de verwachtingen van de klant overtreft.
Onze expertises
- BedrijfsmakelaardijEen team van zeer ervaren bedrijfsmakelaars houdt zich bezig met de bedrijfsmakelaardij. Naast een goede expertise is met name ons relatienetwerk een belangrijke pijler. Het netwerk is gevarieerd van kleine zelfstandige ondernemers, tot grote internationale bedrijven en institutionele beleggers.

- Nieuwbouwverkoop en projectadvisering:Aangezien Van der Linden is gestart in het toen nog te ontwikkelen Flevoland heeft zij van oudsher een belangrijke positie in de advisering bij en ontwikkeling van nieuwbouwprojecten en de verkoop daarvan. Van der Linden kan gezien worden als DE nieuwbouwmakelaar van de regio.
- Bestaande bouwVanaf 1975 hebben wij vele tienduizenden mensen onderdak gebracht met onze vestigingen in Almere, Amsterdam, Dronten, Lelystad en Zwolle. Uit tevredenheidsonderzoeken blijkt dat klanten voor ons kiezen om onze expertise, kennis van de markt en klantgerichte aanpak.  
- VastgoedmanagementOp dit moment hebben we bijna 3000 eenheden in beheer. Een steeds sneller groeiende tak hierin is het zorgvastgoed. Scheiden van wonen en zorg vraagt een specialistische aanpak, actuele marktkennis en het juiste netwerk. Door onze groei op dit gebied hebben we hierin de laatste jaren extra kunnen investeren.