MAC³PARK

MAC³PARK
Pascallaan 68
8218 NJ Lelystad

Tel.: 0320-286969
E-mail:
Web: http://www.mac3park.nl

MAC³PARK is een snelgroeiende vastgoedonderneming in Flevoland met 160.000 m² aan bedrijfsruimte, bestemd voor totaal oplossingen betreffende verhuur van kantoor- en bedrijfsruimte, inrichting, financiering en organisatie. Dat totaalpakket houdt ook in dat wij startende ondernemingen op weg helpen. 

MAC³PARK heeft een heldere visie; de juiste ruimte en faciliteiten bieden aan ondernemingen. Een doeltreffende visie, want MAC³PARK is de grootste aanbieder van thematisch vastgoed in Flevoland. Door onze specialisatie bieden wij maatwerkoplossingen voor ondernemingen die actief zijn in met name ICT en zakelijke dienstverlening. MAC³PARK telt 25 locaties en is verspreid over vier Flevolandse gemeenten: Almere, Lelystad, Dronten en Emmeloord.

Wij begrijpen dat u als ondernemer continu in beweging bent en dat uw behoeftes mee veranderen. MAC³PARK vindt het belangrijk om met haar huurders mee te denken. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om groter óf kleiner te gaan huren naar aanleiding van uw situatie.