Wagenhof Bedrijfsmakelaars B.V.

Wagenhof Bedrijfsmakelaars B.V.
Tappersweg 12 D
2031 ET Haarlem

Tel.: 023-5325533
E-mail:
Web: http://www.wagenhof.nl

Wagenhof Bedrijfsmakelaars bestaat sinds 2002 en wordt bestuurd door Alex Dijkman Dulkes en Martijn Hoogstede. Beiden zijn ondernemers in hart en nieren. Zij weten dus als geen ander wat er speelt in de onroerend goed markt, wat belangrijk is, en welke afwegingen een ondernemer – groot of klein – moet maken.


No nonsense

“Wij geloven niet in pretenties of moeilijk doen. Wagenhof is een no-nonsense bedrijf, dat de voeten in de aarde heeft. Wát je doet, moet je goed doen, dat is veel belangrijker.”

Hoogwaardige kwaliteit leveren betekent bijvoorbeeld dat we ons specialiseren op meerdere aandachtsgebieden. Iedereen doet bij ons waar hij of zij goed in is. Want daar zit de passie. Dat merkt de klant in de service. We hebben gecertificeerde makelaars onder de Wagenhof vlag, maar ook beëdigd taxateurs - en een aparte bedrijfstak voor Vastgoedbeheer.
 

Breed aanbod vastgoed

Dat heeft trouwens ook zijn weerslag op ons aanbod. Dat is breed. We hebben momenteel vastgoed in Amsterdam, Aerdenhout, Beverwijk, Bloemendaal, Boesingheliede, Haarlem, Halfweg, Heemstede, IJmuiden, Nieuw Vennep, Santpoort-Noord, Velserbroek, Velsen-Noord, Zaandam, Zwanenburg en zullen naar verwachting ook deze locaties nog uitbreiden met bedrijfsruimten, beleggingsobjecten, kantoorruimte, winkelruimte, praktijkruimte, showroom, horeca, buitenterrein, bedrijfsboxen, garagebox, bouwgrond, bedrijfswoning.


Solide bedrijfsvoering

Risk management is bij ons de sleutel tot succes. Juridisch ontzorgen we de klant. Zo doen we veelal een screening van huurders, iets dat uniek is in de markt. En we zijn nooit tevreden; het kan namelijk altijd nóg beter.