JPG Groeneweg Bouw BV

JPG Groeneweg Bouw BV
Fruiteniersstraat 43

Tel.: 0786100388
E-mail:
Web: http://www.jpgbouw.nl

Nieuwbouw

J.P.G. Groeneweg Bouw B.V. mag met recht bijzonder worden genoemd.

Omzetgroei is niet onze doelstelling. Het streven naar meer omzet kan ten koste gaan van de kwaliteit en transparantie. Wij hebben – als één van de weinige projectontwikkelaars – een andere visie.

Voor ons is het streven naar een kwalitatief hoogwaardig en onderscheidend bouwproduct, waar u zich volledig mee kunt vereenzelvigen, veel belangrijker! Onze klanten bouwen over het algemeen maar één keer in haar of zijn leven, of loopbaan.

Bouwteam: Samen ontwikkelen
Naast de realisatie van projecten in eigen beheer hebben we ook veel ervaring met het werken in bouwteamverband. Onze georganiseerde communicatie- en overlegstructuren geven u een duidelijk beeld in wensen, voortgang en de kosten. Voor ons heeft het als voordeel dat we alle ins en outs van het project precies kennen. En daarmee het productieproces op een juiste en efficiënte manier kunnen aansturen en controleren tijdens de bouwperiode.

Afspraak = afspraak
Als wij een prijs met u afspreken, kunt u er van verzekerd zijn dat u tijdens de bouw niet geconfronteerd gaat worden met onverwacht meerwerk. U komt dus nooit voor onaangename verrassingen te staan. En als lid van het bouwteam profiteert u optimaal van onze jarenlange kennis en ervaring in de vastgoedbranche.